PUHETERAPIA PUHEPOLKU

Korkalonkatu 6 A 15
96100 Rovaniemi

ANNE MÖLLÄRI


Laillistettu puheterapeutti, FM, (Oulun yliopisto 1991)
Puhelin: 040 719 89 11
Sähköposti: anne.mollari@gmail.com

Y-tunnus: 1235780-8

 

Vastaanotto:
PUHETERAPIA PUHEPOLKU
Korkalonkatu 6 A 15, 4. krs
96100 Rovaniemi

 

KELAn palveluntuottaja

 

Toimialue:
Rovaniemi ja lähikunnat sopimuksen mukaan

 

Asiakasryhmät: lapset

 

Olen työskennellyt yksityisenä ammatinharjoittajana Rovaniemen ja lähikuntien alueella vuodesta 1991 lähtien. Olen toiminut myös erimittaisissa sijaisuuksissa ja työsuhteissa julkisen terveydenhuollon puolella. Asiakkaani ohjautuvat puheterapiaan terveyskeskusten lääkinnällisen kuntoutuksen maksusitoumuksilla tai KELAn kuntoutuspäätöksillä. Asiakaskuntaani ovat pääasiallisesti olleet lapset.

 

Ammattitaitoani pidän yllä säännöllisellä työnohjauksella ja tiiviillä ajankohtaisella lisäkouluttautumisella. Täydennyskouluttautumiseni on painottunut lasten puheen, kielen ja kommunikoinnin kehityksen häiriöiden arviointiin ja kuntouttamiseen. Viimeisimpien kouluttautumisten sisältönä ovat olleet puhemotoristen valmiuksien arviointi ja vahvistaminen (OPT 1 ja 2 & Apraxia) sekä lasten äänteellisten pulmien kuntouttaminen (Lasten äänteellinen kuntoutus).
Työssäni yhteistyö asiakkaan lähi-ihmisten kanssa on keskeistä ja asiakkaan ympäristön ohjaus on olennainen osa puheterapiaa. Puheen, kielen ja vuorovaikutuksen kehittymistä tukevien keinojen (tukiviittomat, kuvat) käyttöä suunnittelen asiakkaan tarpeiden mukaisesti yhdessä lähiympäristön kanssa.

 

Terapiapalveluita annan suomen kielellä. Tarvittaessa ohjauskielenä myös englanti.


Puheterapia Puhepolku ©